Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHARMILLION GARDEN AQUAPARK SSH


Descriere

Descriere: Charmillion Gardens este un hotel de 4 stele deschis in anul 2010 in zona Nabq Bay, Sharm El Sheikh.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Sharm El Sheikh, in zona protejata Nabq Bay cu access la plaja de nisip. Aeroportul International Sharm este localizat la doar 5 km.

Facilitati hotel: restaurant principal, un restaurant Italian a la carte, 3 baruri, asistenta medicala 24h contra cost; acess la internet, servicii de taximetrie 24h contra cost; serviciul de curatatorie in cadrul hotelului;acces la plaja cu un centru de diving, sala de fitness, sauna si spa; piscina si loc de joaca pentru copii;teren de tenis(localizat in Charmillion Club Resort), 2 terenuri de minifotbal, teren de volei, masa de tenis; Facilitati pentru persoanele cu dizabilitati; parcare.

Dotari camere: hotelul dispune de 180 de camere, toate fiind dotate cu aer conditionat, TV LCD, mini frigider, seif, aparat de cafea si ceai, telefon, baie cu cada sau dus, balcon sau terasa.

Web:http://www.charmilliongardensaquapark.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau
din camera, hotelierulpoate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la
hotel solicitatireceptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.