Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Pasa Bey este o alegere ideala pentru cupluri și familii datorita localizarii foarte aproape de centrul orașului Marmaris. Stilul modern, gradinile luxuriante strajuite de padurea de pini garanteaza o vacanță reusita.

Descriere:

Hotelul Pasa Bey este o alegere ideala pentru cupluri și familii datorita localizarii foarte aproape de centrul orașului Marmaris. Stilul modern, gradinile luxuriante strajuite de padurea de pini garanteaza o vacanță reusita. Deși situat într-o zonă liniștită din Marmaris, hotelul se află la o scurtă plimbare de centrul plin de viață al stațiunii, de plajă și de port, oferind posibilitatea de a imbina relaxarea cu distractia turceasca. Un hotel contemporan, Pasa Bey se potriveste cuplurilor în cautarea unei unitati de cazare confortabile, nu prea departe de centrul de actiune.

Localizare:

Hotelul este situat în centrul orașului Marmaris, la 500 de metri de malul mării, la 4 km de Parcul Național Marmaris și la 93 km de Aeroportul Dalaman.

Website:

http://www.pasabeyhote.com

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de recepție, Wi-Fi gratuit în toate zonele, restaurant, nack bar, vitamin bar, o piscina exterioara cu sectiune pentru copii și o piscina interioara, umbrele, prosoape de plaja, sezlonguri, saltele la piscina și plaja, baie turcească, sauna, sală de fitness și internet wireless în lobby, aerobic, sauna, tenis de masa, darts, aqua-aerobic, muzica live, masaj, jacuzzi, internet cafe, biliard, facilitate pentru sporturi acvatice.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, televizor prin satelit, telefon, minibar, seif, parchet laminat, baie cu dus, uscator de par şi balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie