Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Kaya Maris oferă condiții optime pentru petrecerea zilelor de concediu intr-un mediu placut și cald, intr-o locatie excelenta cu diverse facilităti.

Descriere

Hotel Kaya Maris este o unitate de cazare ce ofera conditii excelente pentru petrecerea zilelor de concediu, facilitati si servicii diverse ce satisfac exigentele oricarui turist. Recomandam aceasta cazare pentru turistii care isi doresc o vacanta fara griji! 

Localizare

Hotelul este localizat la 2 km de centrul orasului Marmaris, in linia a doua de hoteluri, la doar 30 m de mare. 

Website:

http://www.hotelkayamaris.com/

Facilitati hotel

Hotelul Kaya Maris dispune de receptie, internet wireless (in lobby), restaurant principal, 2 baruri, piscina interioara si exterioara, loc de joaca, mini-club. De asemenea va puteti bucura de un rasfat odata cu centrul Spa (contra cost) si puteti profita de urmatoarele facilitati extra precum sala fitness, tenis de masa, animatie rent a car, parcare, plaja privata amenajata. Hoteul Kaya Maris este o locatie perfecta pentru familiile cu copii, dar si pentru cupluri, odata cu serviciile oferite.

Facilitati camere


Toate camerele hotelului sunt dotate cu baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, TV prin satelit, telefon, racitor, seif (contra cost), balcon, internet wireless (contra cost).

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie