Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aqua Hotel beneficiaza de o locatie extraordinara la malul marii si ofera turistilor sai facilitati si servicii multiple de 5 *. Camerele confortabile, experientele culinare deosebite, spa-ul si centrul wellness de lux combinate cu vederi uimitoare si servicii inegalabile iti garanteaza o sedere perfecta si amintiri de neuitat.

Descriere:

Aqua Hotel beneficiaza de o locatie extraordinara la malul marii si ofera turistilor sai facilitati si servicii multiple de 5 *. Camerele confortabile, experientele culinare deosebite, spa-ul si centrul wellness de lux combinate cu vederi uimitoare si servicii inegalabile iti garanteaza o sedere perfecta si amintiri de neuitat.

Localizare:

Hotelul Aqua se afla la 200 m de centrul orasului Icmeler, la 7 km. de centrul orasului Marmaris si la 110 km de aeroportul Dalaman.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: restaurante, 2 piscine (interioara + exterioara), sauna, sala de fitness, magazin, miniclub, baruri, baie turceasca, masaj, ping - pong, biliard, teren de tenis, loc de joaca pentru copii, parcare. room service 24 h, animatie, piscina pentru copii. Plaja privata este un beneficiu important pentru turisti, iar hotelul pune la dispozitie umbrele, sezlonguri si saltele.

Facilitati camere:

Camerele dispun de urmatoarele servicii: baie, dus, aer conditionat, TV satelit, acces internet, mini bar, telefon, uscator de par, radio. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai 240 camere si apartamente.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie