Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 9 hoteluri

Playa de Palma, Spania

WEBSITE httphoteloleandercomen LOCALIZARE La 100 m de plaja Playa de Palma si la 12 km de Palma de Mallorca - capitala insulei . . .

Playa de Palma, Spania

WEBSITE httpswwwmllhotelscomesPalma-Bay-Club-Resort-hotel-en-playa-de-palma LOCALIZARE Hotelul este situat la 250 de metri de plaja si 10 km fata de orasul Palma . . .

Paguera, Spania

WEBSITE httpshotel-beverly-playah-rezcom LOCALIZARE Hotelul este pe malul marii cu deschidere spre plaja Tora din Paguera la 23 km fata de aeroport sunt si la 15 minute de mers cu masina pana in orasul Palma Plaja este cu nisip fin sezlongurile . . .

Playa de Palma

WEBSITE httpswwwhotelscomho628002hipotels-playa-de-palma-palace-playa-de-palma-spain LOCALIZARE Hotelul este localizat in Playa de Palma la 200 de metri de plaja . . .

Playa de Palma

WEBSITE httpwwwpamplonabghotelscomenhotel-contactshtml LOCALIZARE Hotelul este la 100 de metri de plaja din Playa de Palma si la 5 minute de mers cu masina de aeroportul orasului Palma . . .

Palma De Mallorca, Spania

WEBSITE httpswwwmllhotelscomesCaribbean-Bay-hoteles-en-el-arenal LOCALIZARE Hotelul este localizat la 150 de metri de plaja Arenal in centrul statiunii la 6 km de Caribbean Bay si circa 20 minute de mers cu masina fata de orasul Palma . . .

Santa Ponsa, Spania

WEBSITE httpwwwhotel-bahia-del-solcomeninicio LOCALIZARE Hotelul se afla la 200 de metri de plaja langa centrul statiunii Aeroportul Palma se afla la 30 km de hotel Plaja din Santa Ponsa are nisip fin sezlongurile si umbrelele sunt contra cost . . .

Playa de Palma

LOCALIZARE Hotelul este localizat la 150 de metri de plaja din Playa de Palma la 300 de metri de centrul statiunii si la 5 km de aeroport WEBSITE httpswwwhotelsantjordinet . . .

Magaluf

WEBSITE httpwwwhotelflamboyan-caribecomencontacto LOCALIZARE Hotelul este situat pe plaja din Magalluf si la 200 de metri de plaja din Palma Nova Centrul orasului Palma este la 20 km iar aeroportul la 25 de km distanta de hotel . . .