Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB Sur Mallorca


Descriere

Descriere HOTEL THB SUR MALLORCA:
Hotelul este situat in statiunea renumita Colonia Sant Jordi, avand in apropiere unele dintre cele mai pitoresti plaje ale insulei Mallorca si multe posibilitati de petrecere a timpului liber in zona.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL THB SUR MALLORCA:
Hotelul se afla pe malul marii, la 54 km de orasul palma si la 50 km de aeroportul Palma.

Dotari camere:
Hotel THB Sur Mallorca are camerele dotate cu: balconsau terasa, baie cu uscator de par, TV satelit, Wi-Fi gratuit, minibar, seif (contra cost), telefon. Baby cot disponil la cerere si contra cost, se achita la receptie.

Facilitati HOTEL THB SUR MALLORCA:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant, bar langa plaja, piscina exterioara cu terasa pentru plaja cu sezlonguri si umbrelute, animatie pentru adulti si copii, Wi-Fi gratuit, mese de biliard si ping-pong, teren de tenis, receptie 24h, camera pentru bagaje, aer conditionat.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, Can Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo, Cala Ratjada, Colonia Sant Jordi. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.thbhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie