Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL NAUTIC & SPA :
Cu vederi uimitoare spre plaja, hotel Nautic se afla in dinamica statiune Can Pastilla, oferind oaspetilor posibilitatea de a alege dintr-o varietate de restaurante si localuri de divertisment ce se afla in imediata apropiere. Capitala insulei, orasul Palma este la doar cateva minute de mers cu autobuzul.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL NAUTIC:
Hotelul este localizat pe promenada in prima linie de hoteluri, la 2 km fata de aeroport si la 100 de metri fata de statia de autobuz.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin si intrare lina si nisipoasa in mare. Umbrelele si sezlongurile sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Nautic dispune de 139 de camere, dotate cu: aer conditionat, Tv-satelit, minibar, seif, baie, uscator de par, telefon.

Facilitati HOTEL NAUTIC:
Hotelul ofera oaspetilor urmatoarele facilitati: piscina exterioara pe acoperis, camera de bagaje, solar, restaurant cu bucatarie internationala cu meniu care se schimba zilnic, bauturi locale si de import, bar, lift, masaj / centru de cosmetica, asistenta medicala, terenuri de joaca pentru copii, hiking, centru de fitness, centru de spa & wellness cu jacuzzi, baie de aburi, tratamente corporale, tratamente faciale, piscina acoperita.

Alte informatii:
Hotelul nu accepta nici o modificare a rezervarilor efectuate!

Web: www.nautichotel.eu

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie