Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL HIPOTELS FLAMENCO:
Hotelul se afla in statiunea frumoasa Cala Millor, aproape de plaja si are in apropiere magazine, restaurante, centre de sporturi nautice.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL HIPOTELS FLAMENCO:
Hotelul este localizat la 200 de metri de plaja, la 72 km de orasul Palma si la 70 km de aeroportul Palma.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Hipotels Flamenco are camerele dotate cu: balcon, baie cu cada si uscator de par, telefon, aer conditionat/incalzire, minibar, TV satelit, seif (contra cost), Wi-Fi.

Facilitati HOTEL HIPOTELS FLAMENCO:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, snack-bar la piscina, bar in lobby, piscina exterioara cu terasa pentru plaja cu sezlonguri si umbrelute, piscina pentru copii, centru Spa cu piscina interioara, sauna, masaj, sala fitness, animatie pentru adulti si copii.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo, Cala Ratjada. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.hipotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie