Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLAMBOYAN - CARIBE


Descriere

Hotelul Flamboyan Caribe, cu vedere asupra plajei din Magaluf, este situat in apropierea unor cunoscute parcuri tematice - Western Waterpark şi Aqualand Magaluf. Serviciile si facilitatile oferite de hotelul Flamboyan Caribe sunt pe gustul fiecarui oaspete, fiind alegerea perfecta pentru o vacanta de vis la malul marii. Hotel are o piscina in aer liber, un centru spa cu diverse tratamente de infrumusetare si un restauranat ce serveste preparate din bucataria spaniola si internationala.

Localizare

  Hotelul este situat pe promenada, cu acces direct spre plaja, la 200 m de plaja Palmanova si la 15 km de Palma. Hotelul este situat aproape de mai multe parcuri tematice, printre care Western Waterpark şi Aqualand Magaluf, aflate ambele la aproximativ 30 de minute de mers pe jos. Hotelul se găseşte la aproximativ 27 km de Aeroportul Internaţional Palma de Mallorca. La mică distanţă de mers pe jos de hotel veţi găsi baruri, cluburi şi restaurante.

In apropierea hotelului, la o scurta plimbare pe jos, se gasesc urmatoarele puncte de atractie, dupa cum urmeaza: BCM Magaluf si Katmandu Park (400 m), Twisted Water Park si Island Beach Club (700m), The Stage (800 m), Nikki Beach Mallorca (900 m), Palma Nova Beach (1 km), The Pirates Adventure (1,3 km), Golf Fantasia (1,5 km), Aqua land (1,7 km), Poniente Golf Club (2,6 km), Marineland Mallorca (3,2 km), Puerto Portals Marina (3,3 km), Golf Santa Ponsa (3,7 km).

Facilitati hotel

  Hotelul Flamboyan Caribe pune la dispozitia turistilor o piscină în aer liber si interioara, un centru spa disponibil gratuit şi acces direct la plajă, receptie 24h, restaurant bufet, bar, snack bar, parcare publica la proprietate contra cost (necesita rezervare), spalatorie, acces internet contra cost, terasa la soare, gradina, automat (bauturi si gustari), prânz la pachet, seif, lift, camera de bagaje, personal multilingv.

Restaurantul hotelului serveşte mâncăruri din bucătăria spaniolă şi internaţională. Terasa barului principal, care se află la doar 5 m de plajă, oferă vedere la golful din Magaluf. În zona SPA există o cadă cu hidromasaj, un mic bazin cu hidromasaj şi un duş cu aromoterapie. Sunt disponibile tratamente de înfrumuseţare şi masaje, la un cost suplimentar.

Pentru oaspetii cei mici exista o camera de jocuri si animatie, teren de joacă, precum si o piscina dedicata lor.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt spatioase, luminoase si modern decorate si dispun de baie proprie complet echipata, aer conditionat, telefon cu apelare directa, seif, TV LCD prin satelit si balcon/terasa cu vedere la mare sau la zona inconjuratoare, chei electronice, fier/masa de calcat (la cerere), internet Wi-Fi contra cost, pardoseala cu parchet.

Activitati/Divertisment

Pentru relaxare sau timp liber oaspetii au la dispozitie sala de fitness sau masaj, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare), ciclism, inchirieri biciclete (cost suplimentar), windsurfing, tenis de masă, biliard, teren de golf (la maxim 3 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )