Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Delta


Descriere

Activitati/Divertisment
Pentru distractia oaspetilor mari si mici personalul hotelului organizeaza diferite programe de divertisment, sau pot opta pentru mini golf, biliard, relaxare in bibliotecă sau inchiriere de biciclete (taxă suplimentară) pentru explorarea zonei inconjuratoare. Mhares Beach Club este la 10 minute de mers pe jos de proprietate si in afara locatiei turistii se pot distra in cadrul parcului acvatic sau pot practica snorkelling, squash, călărie, scufundări, ciclism, canoe sau windsurfing. La aproximativ 3 km se gaseste si un teren de golf.

Localizare
Hotelul Best Delta 4* se afla situat langa terenul de golf Maioris si la 10 minute de mers cu masina de S'Arenal si plajele sale, unde turistii se pot bucura de una dintre cele mai variate oferte turistice de pe insulă. Toate plajele din zona au premiul Blue Flag și dispun de facilități excelente; ca de exemplu, se pot practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port. Alte puncte de atractie din zona: Aqualand El Arenal, El Arenal Marina (5.5 km), Mega Park Nightcub (7 km), Palma Aquarium (9.2 km), San Antonio de Playa Marina (9.8 km), plaja Cala Estancia (9.9 km), San Joan de Deu Hospital (11.6 km), Es Portixol (14.3 km), Son Muntaner Golf (15.2 km), Palma Cathedral (15.7 km), Plaza Mayor (15.9 km), Mallorca Casino (16 km), El Garito Cafe (16.2 km), Palma Yacht Club (16.2 km), Palma Port (16.3 km), plaja Cala Major (16.8 km), aeroportul Palma de Mallorca (10.9 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Facilitățile oferite de hotelul Best Delta 4* îl fac locul perfect pentru relaxare și distracție. Ofera oaspetilor sai terenuri de tenis, piscina interioara, programe de divertisment pentru copii si adulti, restaurant tip bufet ce serveste preparate locale si internationale, terase si gradini amenajate, piscina in aer liber (prosoape incluse), sala de fitness, sauna, club pentru copii, animatori, minigolf, ciclism, drumetii, inchirieri biciclete, darts, tenis de masa, biliard, teren de joaca pentru copii, teren de golf - aprox. 3 km, snack bar, restaurant, bar, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, receptie deschisa non stop, serviciu zilnic de menaj, spalatorie, fax/copiator, sali pentru conferinte/evenimente, zona de lounge cu Tv, aer conditionat, inchirieri auto, seif, lift.