Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul BQ Apolo, apartine lantului hotelier BQ Hotels si este un complex hotelier spatios, cu gradini si terase amenajate in stilul specific spaniol, in Can Pastilla, pe insula Mallorca. Activitati/Divertisment
Facilităţile de agrement ale hotelului BQ Apolo includ mese de biliard şi tenis de masă. De asemenea, puteţi închiria o maşină sau o bicicletă de la recepţia deschisă nonstop, pentru explorarea zonei inconjuratoare.

Facilitati camere
Cele 144 de camere ale hotelului BQ Apolo au pardoseală cu gresie şi decor simplu, complet echipate sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, uscator de par, articole de toaletă gratuite, incalzire centralizata, telefon, TV satelit, cutie de valori (contra-cost), balcon mobilat, acces internet wireless gratuit, birou, fier/masa de calcat (la cerere), paturi pentru infanti disponibile la cerere, paturi suplimentare disponibile. Majoritatea camerelor au vedere la mare sau catre oras.

Facilitati hotel
Hotel sezonier: deschis din aprilie până în octombrie. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa 24 h, centru inchirieri masini si biciclete, lounge/cameră cu TV comună, aer conditionat, restaurant pentru nefumatori in regim bufet, acces internet wireless gratuit in intregul hotel, servicii spalatorie, snack bar, lifturi, camera pentru depozitarea bagajelor, biliard, ping-pong, salon TV. Hotelul detine 2 piscine (dintre care una acoperita si incalzita, folosita pe perioada iernii si una exterioara in apropierea plajei) cu sezlonguri si umbrele de plaja contra cost, prosoape de piscină. Este posibilă parcarea privată la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare) şi costă 10 EUR pe zi. Restaurantul tip bufet al hotelului serveşte preparate internaţionale. Există şi un snack bar cu terasă, unde vă puteţi bucura de băuturi şi mese uşoare pe tot parcursul zilei.

Localizare
Hotelul BQ Apolo este situat in statiunea Can Pastilla, la mai putin de 100 m de plaja, la doar 2 km de aeroportul oraşului Palma si la 12 km distanta de centrul orasului Palma de Mallorca. Staţia de autobuz cu servicii regulate spre aeroport este la 300 de metri de hotel. In apropierea hotelului se intalnesc urmatoarele puncte de atractie: Puro Beach (100 m), Cala Estancia Beach (200 m), San Antonio de la Playa Marina (400 m), Palma Aquarium si Sant Joan de Deu Hospital (1,6 km), Mega Park Nightclub (4 km), El Arenal Marina (5,1 km), Son Muntaner Golf (5,3 km), Aqualand El Arenal (6,1 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Lift
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Schimb valutar
Rent-a-car
Piscina exterioara
Parcare
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Acces internet

Locatie