Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PEFKOS HOTEL


Descriere

Descriere: Hotelul Pefkos City, recent renovat, deschis pe 7 iunie 2018, este detinut si condus de o familie de 10 membri, renumita pentru atmosfera sa calda, relaxanta, ospitaliera si prietenoasa, ceea ce il face ideal pentru toate tipurile de vizitatori. La Pefkos City, ei nu te primesc in hotelul lor, te primesc acasa la ei!

Locatie : Portul din Limassol este la 3,8 km de proprietate, iar plaja Doamnelor se afla la mai putin de 5 minute de mers cu masina. Aeroportul International din Larnaca este situat la aproximativ 70 km.

Dotari camera: Toate camerele au TV prin satelit, mini-frigider si aer conditionat. Includ o baie cu dus sau cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel : Micul dejun tip bufet este servit zilnic in zona de luat masa de la Pefkos. De asemenea, puteti savura bauturi la barul de langa piscina si puteti incerca specialitati locale si internationale la restaurantul hotelului.

Web site: https://www.pefkoshotel.co

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.