Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost inaugurat in anul 1987, ultima renovare a avut loc in anul 2018. Se intinde pe o suprafata de aproximativ 13.500 mp.Hotelul este situat intr-o zona linistita si prietenoasa, inconjurat de gradini frumoase.

Tip masa: Mic dejun, demipensiune, pensiune completa, All Inclusive.

Localizare: Hotelul Christofinia este situat in statiunea cosmopolita din Ayia Napa, in apropiere de Nissi Beach. Aeroportul Larnaca se afla la aproximativ 53 km.

Dotari camere: Hotelul are un total de 189 de camere, toate dotate cu aer conditionat, Wi-fi, TV, seif, mini frigider, telefon, baie privata, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurant, baruri, piscina exterioara cu jacuzzi, teren de tenis (contra cost), tenis de masa, biliard, sala fitness, centru spa, Wi-fi, parcare, magazine, servicii medicale ( contra cost).

Facilitati copii: Piscina pentru copii, loc de joaca.

Plaja: Hotelul se afla in apropiere de Nissi Beach, plaja premiata cu blue flag.

Pagina web: https://christofiniahotel.com/

Nota Informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie