Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anemos Studio


Descriere

Inconjurat de munte si mare, Studio Anemos este pozitionat la 5 minute de centrul statiunii Pefki si la numai 3 minute de plaja. Este locul ideal pentru o vacanta intr-un mediu linisitit!Facilitati Camere
Grup sanitar cu dus, chicineta complet utilata, hota, mini frigider, TV, balcon/ terasa, AC inclus in pret.

Facilitati Hotel
Receptie, salon de asteptare, interfon, internet WI-FI gratuit, gradina amenajata cu mese si scaune, parcare. Se asigura curatenie pe perioada sejurului, prosoape si consumabile.

Descriere
Studio Anemos a fost deschis in vara anului 2005, este o cladire cu doua etaje, arhitectura moderna, oferind camere spatioase si bine izolate. Hotelul are gradina (amenajata cu mese si scaune) si parcare pentru toti oaspetii. Pe o raza de 300 de metri, veti gasi restaurante, baruri, supermarket si farmacie.

Tip masa
Self catering.

Localizare
Inconjurat de munte si mare, Studio Anemos este pozitionat la 5 minute de centrul statiunii Pefki si la numai 3 minute de plaja. Este locul ideal pentru o vacanta intr-un mediu linisitit!

Website
http://www.anemos-studios.gr

Categorie
3*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WI-FI gratuit
Terasa
Sala de asteptare
Receptie
Parcare
Internet wireless
Gradina
Aer conditionat