Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Facilitati camere

Camera Rover este decorata elegant si dispune de multe facilitati utile pentru o vacanta fara griji. Aceasta dispune de mini-frigider, Smart TV de 48 inchi, aer conditionat, aparat pentru preparea cafelei/ceaiului, seif, canapea, birou, telefon si suport pentru camera. Baia este privata si are dus cu efect de ploaie, uscator de par si prosoape.

 

Facilitati hotel

The Daily este restaurantul principal al hotelului care include mancaruri arabe, indiene, occidentale si din Asia de Sud-Est. De asemenea, este locul perfect pentru a petrece timpul deoarece puteti sa va bucurati si de cafea, bauturi booster si Wi-Fi de mare viteza. Hotelul dispune de piscina exterioara amenajata cu umbrele si sezlonguri, sala de fitness cu echipament de ultima generatie, masa de tenis si camera de jocuri.

 

Localizare hotel

Rove City Centre este situat in Deira, un cartier din Dubai si este aproape de statia de metrou Deira City Centre si de Aeroportul International Dubai fiind la o distanta de 4 km. La aproximativ 10 km de locatie se afla Fantana Dubai, Burj Khalifa si Dubai Mall.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie