Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Media Rotana este un hotel de lux de 5 stele, situat ideal în Barsha Heights și la mică distanță de stația de metrou Dubai Internet City, mall-uri importante și este la numai 30 de minute cu mașina de ambele aeroporturi din Dubai.

Localizare:

Dubai este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic și este unul dintre cele șapte emirate care alcătuiesc țara, cu o suprafață de 3.885 km pătrați, este al doilea emirate din Emiratele Arabe Unite. Dubaiul este cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite și se bucură de un climat subtropical arid, cu cer albastru și soare tot timpul anului.  Astăzi, Dubaiul găzduiește peste 80 de naționalități diferite care locuiesc și lucrează în orașul înfloritor într-o varietate de domenii și industrii, fiecare contribuind la economia în plină expansiune a orașului în mod individual. Orașul se pregătește acum să găzduiască viitoarea World Expo 2020, cu o varietate de proiecte care promite că vor fi atât de încântați de locuitori și de vizitatori.

Media Rotana este un  hotel de lux situat în apropierea zonei Dubai Media City şi a parcului tehnologic Dubai Internet City,la aproximativ 30 de minute de ambele aeroporturi, se află la doar 10 minute de mers pe jos de staţia de metrou Dubai Internet City.

Facilitati hotel:

Hotelul cuprinde urmatoarele facilitati:

Bodylines Clubul de fitness și wellness, 5 restaurante, 24 de ore în sala de mese, acces gratuit la internet Wi-Fi, Clubul Rotana lounge,centru de afaceri, Flipper's Kids Club, autobuzul de transfer gratuit la locațiile-cheie, parcare cu valet, bancomat, concierge de 24 de ore, securitate 24 de ore, personal multilingv, schimb valutar, servicii de închiriere de mașini și limuzine, salon de frizerie și frizerie, parc auto acoperit, doctor la dispoziție, supermarketul este situat chiar în fața hotelului .

 

Facilitati camera:

Media Rotana oferă camere de oaspeți remarcabile, fiecare cameră reflectând o dedicare standard pentru servicii de clasă superioară, confort contemporan și atenție la detalii. Fiecare dintre cele 537 camere și apartamente a fost atent proiectat pentru a oferi un mediu familial și confortabil.

Vedeți mai jos pentru mai multe detalii despre camerele noastre de 5 stele - unele dintre cele mai confortabile spații de cazare din Dubai.

- Acces gratuit la internet Wi-Fi
- Facilități gratuite de ceai și cafea
- Mini bar complet înmagazinat
-Televiziune prin satelit cu canale multiple
-IDD telefon cu mesagerie vocală
- seif

-Spălătorie și curățătorie
-Halate de baie, papuci, uscător de păr și articole de toaletă de toaletă
- Birou de lucru și ziar gratuit
-Fier și masă de călcat

Website

/www.rotana.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.