Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat


Descriere

Hilton Garden Inn Al Muraqabat este situat convenabil în inima zonei Deira, la doar 15 minute de mers cu maşina de plaja Al Mamzar.Hilton Garden Inn Dubai se află la mică distanţă de mers cu maşina de Al Ghurair Shopping Mall şi de centrul comercial Deira City Center. Aeroportul Internaţional Dubai se află la 10 minute de mers cu maşina. Website
http://hiltongardeninn3.hilton.com/en/hotels/uae/hilton-garden-inn-dubai-al-mina-DXBAMGI/index.html

Localizare:
Situat lângă Sheikh Zayed Road, Plaja Jumeirah Kite, Port Rashid, Dubai Maritime City și centrul orașului Dubai La 10 minute de mers pe jos până la plajă la La Mer, plaja eclectică din Dubai La 15 minute de Aeroportul Internațional Dubai, la 10 minute de Dubai World Trade Center .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati


     Room service 24 de ore și Pavilion Cantry, piscină încălzită pe acoperiș și centru de fitness de 24 de ore
     Autobuz de transfer gratuit la Plaja Jumeirah Kite și la Dubai Mall.

Hotelul nostru oferă acces ușor la principala zonă de atracție turistică din Dubai și cartierul de afaceri. Explorați aleile din Aurul și Textura Souk sau satul Heritage pentru a afla mai multe despre artele, obiceiurile și arhitectura din Dubai. A se vedea istorica Grand Mosque, cu cea mai înaltă minaret din oraș, situată pe latura Bur Bur Dubai, în apropiere de Curtea Rulerului.

Oferim cazare elegantă și spațioasă cu 181 de camere și apartamente. Toate oferă scaune ergonomice, Wi-Fi, seif, minibar, fier și masă de călcat.

Restaurantul nostru, Garden Grille & Bar, oferă o ambianță obișnuită, preparate din bucătăria internațională modernă și o listă excelentă de băuturi. Barul elegant Garden este excelent pentru gustări și cocktailuri de seară, iar room service-ul nostru de 24 de ore oferă o gamă largă de mâncăruri gustoase. Găzduiți o întâlnire sau un eveniment de până la 130 de invitați într-unul dintre spațiile moderne de întâlniri. Echipa noastră multilingvă vă va ajuta cu fiecare detaliu. Folosiți tehnologia noastră modernă A / V și rămâneți conectați în centrul de afaceri complet deservit.