Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stella Village & Bungalows


Descriere

Hotelul Stella Village isi asteapta turistii intr-o atmosfera relaxanta, intr-o insula unde ospitalitatea este o traditie. Situat la 20 km de aeroportul din Heraklion, la 500 m de localitatea Analipsi, la 4 km de orasul Hersonissos. Hotelul are un complex de bungalow-uri cu 266 de camere. Hotelul ofera clientilor sai receptie deschisa 24/24, internet wireless, sala vizionare TV si jocuri video, bar la piscina, restaurant tip bufet, restaurant-bar a la carte, mini market, magazin de suveniruri, amfiteatru, capela/biserica, parking, prim ajutor, doctor (la cerere, cu plata), spalatorie (contra cost), 2 piscine pentru adulti, 3 piscine pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe plaja, prosoape gratuite pentru piscina si plaja, miniclub (4-12 ani), loc de joaca pentru copii, paturi si scaune pentru infanti (la cerere, gratuit), program de animatie pentru adulti si copii, aerobic, spectacole seara, tenis de masa, biliard (cu plata), darts, boccia, tras cu arcul, tenis de camp, mini golf, volei de plaja, mini fotbal, centru SPA (cu plata), sala de fitness.

Localizare

Hotelul este situat la doar 10 metri de micuta plaja privata a hotelului si la 170 de metri de plaja publica a statiunii. Satul turistic Analipsi (are o multime de taverne si magazine) se afla la aproximativ 1,1 (aproximativ 15 min de mers pe jos), iar orasul Hersonissos se afla la 5,7 km (10 min de mers cu masina). La 18,7 km se afla Aeroportul International din Heraklion (21 minute).

 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurante si baruri: restaurant principal, restaurant a la carte, doua baruri la piscina, bar principal, doua piscine exterioare pentru adulti si trei piscine exterioare pentru copii, plaja privata cu nisip, sezlonguri & umbrele, servicii & facilitati: lobby, aer conditionat & incalzire in spatii publice, mini market, magazind e suveniruri, salon cu TV, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, receptie deschisa 24 de ore, loc de depozitare a bagajelor, internet corner/wi-fi (in cladirea principala - contra cost), facilitati pentru copii: miniclub, teren de joaca, baby sitting, distractie: echipa de animatori, seri tematice, spectacole live, dans, competitii sportive, sport: doua terenuri de tenis, teren de fotbal, fotbal pe plaja, teren de baschet, volei pe plaja, teren de badminton, aerobic & aerobic in apa, masa de ping-pong, biliard, masaj (contra cost).

Facilitati camera

Camerele de la Stella Village sunt luminoase si spatioase, modern decorate si mobilate, dotate cu: frigider, aer conditionat, seif (contra cost), TV satelit cu posturi muzicale, cosmetice de baie, minibar (contra cost - la cerere), baie cu cada sau dus, uscator de par si balcon vedere laterala la mare, munte sau gradina.

Activitati/Divertisment

Echipa de animatie organizeaza evenimente zilnice non-stop si activitati pentru toate varstele in timpul zilei si seara. Oaspetii au la dispozitie club de noapte/DJ, tenis de masa, biliard, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, teren de tenis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Seif
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Acces internet
AC ( aer conditionat )