Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Resortul ofera numeroase facilitati atat pentru adulti, cat si pentru copii, mandrindu-se cu serviciile excelente pe care la ofera clientilor, cu confortabilitatea si luminozitatea camerelor si a spatiilor interioare. Avand vederi panoramice spectaculoase asupra marii si a muntilor, hotelul pune la dispozitia turistilor piscina (in aer liber), piscina pentru copii (separata de piscina principala), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, restaurant, snack bar/ pool bar, receptie, lounge, acces internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, lobby bar, parcare, exchange, restaurant, loc de joaca in aer liber, aer conditionat, lift, seif, parcarea privata gratuit la proprietate, sala de reuniune (max 30 pers), serviciul medical 24 de ore si de 2 ori vizite la hotel (contra cost). Restaurantul pune la dispozitia oaspetilor mic dejun tip bufet, pranzul si cina cu preparate traditionale grecesti si mediteraneene, iar bauturi racoritoare si gustari usoare sunt disponibile la barul de la piscina. Toate camerele sunt elegante, confortabile si curate, echipate cu mobilier nou, cu vedere la mare sau la munte si dispun de TV cu satelit (canale muzicale, inclusiv posturi in limba germana, franceza, olandeza, engleza sau italiana), telefon (cost extra), frigider (contra cost, aproximativ 10 euro/ saptamana), balcon sau terasa, grup sanitar propriu cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat (contra cost 6 euro/zi), seif (cost suplimentar), acces internet Wi-Fi (contra extra), mobilier modern, patut pentru copii, apel de trezire, usa glisanta la balcon cu geam din tavan pana in podea pentru a intra cat mai multa lumina naturala, pardoseala cu gresie. Pentru petrecerea timpului liber, relaxare si divertisment, oaspetii au la dispozitie tenis de masa, biliard, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, teren de tenis, piscina in aer liber, piscina pentru copii, cada cu hidromasaj/ jacuzzi (cost suplimentar), masaj (contra cost), sala de fitness/ gimnastica.

Localizare

Hotelul Semiramis este situat la maxim 400 m de plaja cu nisip si la 200 m de statia de autobuz.

Aeroportul International din Heraklion se gaseste la 28 km (cca. 27 min cu masina) distanta de proprietatea, orasul Heraklion, cu o gama larga de magazine, baruri si bufete de noapte, la 31 km (aprox. 33 min de mers cu masina), iar Limenas Chersonisou (sat traditional) la 3 km, o plimbare de aproximativ 40 minute de mers pe jos. O farmacie este situata la 2 km de hotel, iar un centru medical la maxim 3 km.

Cele mai populare puncte de atractie din zona sunt reprezentate de: Muzeul Folcorului Lixnostatis (800 m), Stalis (3 km), Acvariul Aquaworld (3,7 km, 46 min mers pe jos), Malia (6 km), The Crete Golf Club (10,9 km), Labyrinth Park (12,9 km), Watercity Waterpark (23 km), Agios Nikolaos (45 km).

Facilitati hotel

Avand vederi panoramice spectaculoase asupra marii si a muntilor, hotelul pune la dispozitia turistilor piscina (in aer liber), piscina pentru copii (separata de piscina principala), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, restaurant, snack bar/ pool bar, receptie, lounge, acces internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, lobby bar, parcare, exchange, restaurant, loc de joaca in aer liber, aer conditionat, lift, seif, parcarea privata gratuit la proprietate, sala de reuniune (max 30 pers), serviciul medical 24 de ore si de 2 ori vizite la hotel (contra cost). Restaurantul pune la dispozitia oaspetilor mic dejun tip bufet, pranzul si cina cu preparate traditionale grecesti si mediteraneene, iar bauturi racoritoare si gustari usoare sunt disponibile la barul de la piscina.

Semiramis Hotel este un loc care combina traditionalul cu modernul, trecutul cu prezentul, creand astfel un mediu magic care va inspira fiecare vizitator.

Facilitati camere

Toate camerele sunt elegante, confortabile si curate, echipate cu mobilier nou, cu vedere la mare sau la munte si dispun de TV cu satelit (canale muzicale, inclusiv posturi in limba germana, franceza, olandeza, engleza sau italiana), telefon (cost extra), frigider (contra cost, aproximativ 10 euro/ saptamana), balcon sau terasa, grup sanitar propriu cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat (contra cost 6 euro/zi), seif (cost suplimentar), acces internet Wi-Fi (contra extra), mobilier modern, patut pentru copii, apel de trezire, usa glisanta la balcon cu geam din tavan pana in podea pentru a intra cat mai multa lumina naturala, pardoseala cu gresie.

Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber, relaxare si divertisment, oaspetii au la dispozitie tenis de masa, biliard, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, teren de tenis, piscina in aer liber, piscina pentru copii, cada cu hidromasaj/ jacuzzi (cost suplimentar), masaj (contra cost), sala de fitness/ gimnastica.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Receptie 24h
Permite animale de companie
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie