Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Miramare este situat intr-o locatie superba si linistita, aproape de malul marii, cu o vedere uluitoare a orasului pitoresc de Aghios Nikolaos si Golful Mirabello. Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie deschisa 24 de ore, doua piscine exterioare, sala de fitness, restaurant principal, un restaurant a la carte, lobby bar, pool bar, parcare, camera de bagaje, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, mini-market propriu, lounge/ camera cu TV comuna, aer conditionat, incalzire, inchirieri auto, pranz la pachet, seif (cost suplimentar), lift, suita nuptiala, camere de familie, room service, terasa la soare, gradina, personal multilingv (greaca, engleza standard, germana, finlandeza, suedeza). Pentru relaxare si divertisment oapetii au la dispozitie in cadrul resortului urmatoarele: piscina interioara (deschisa in sezon la un cost suplimentar), piscina in aer liber (deschisa in sezon), baie turceasca/ baie de aburi (contra cost), masaj (cost extra), spa si centru de wellness (cost suplimentar), sala de fitness, sauna (cost suplimentar), animatori, inchirieri biciclete (contra cost), tenis de masa, biliard (cost extra), teren de tenis (contra cost). Decorate in stil cretan tradițional, camerele au vedere uimitoare la orașul Aghios Nikolaos si la golful Mirabello. Unitatile de cazare au in dotare aer conditionat cu control individual, TV prin satelit (cu canal de muzica), telefon direct, acces internet (contra cost), mini bar (cost suplimentar), baie privata moderna cu marmura dotata cu cada, uscator de par, accesorii de baie, prosoape 100% din bumbac, seif (contra cost), patut pentru copii, babysitting (contra cost), pardoseala cu gresie/ parchet.Facilitati pentru copii
Oaspetii cei mici dispun de teren de joaca, club pentru copii, patut pentru copii, scaunele la restaurant.

Facilitati camere
Decorate in stil cretan tradițional, camerele au vedere uimitoare la orașul Aghios Nikolaos si la golful Mirabello. Unitatile de cazare au in dotare aer conditionat cu control individual, TV prin satelit (cu canal de muzica), telefon direct, acces internet (contra cost), mini bar (cost suplimentar), baie privata moderna cu marmura dotata cu cada, uscator de par, accesorii de baie, prosoape 100% din bumbac, seif (contra cost), patut pentru copii, babysitting (contra cost), pardoseala cu gresie/ parchet.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie deschisa 24 de ore, doua piscine exterioare, sala de fitness, restaurant principal, un restaurant a la carte, lobby bar, pool bar, parcare, camera de bagaje, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, mini-market propriu, lounge/ camera cu TV comuna, aer conditionat, incalzire, inchirieri auto, pranz la pachet, seif (cost suplimentar), lift, suita nuptiala, camere de familie, room service, terasa la soare, gradina, personal multilingv (greaca, engleza standard, germana, finlandeza, suedeza). In restaurantul principal al complexului Miramare este servit micul dejun tip bufet , in fiecare zi. Se poate servi pranzul si cina pe terasa mare cu vedere la golf. Pe plaja publica sunt disponibile o varietate de sporturi acvatice. Complexul ofera camere de masaj/ de tratament si sala de gimnastica. Alte facilitati de agrement includ o sala de jocuri/ aparate cu jocuri video si biliard.

Localizare
Hotelul este situat intr-o locatie minunata si linistita intre doua plaje, chiar deasupra vaii de pe malul marii, cu o priveliste uimitoare a orasului pitoresc Agios Nikolaos si a golfului Mirabello si la 1,5 km de centru statiunii cosmopolite Agios Nikolaos, cu numeroase centre comerciale si cluburi de noapte. Aeroportul International Heraklion este situat la aproximativ 61 km, iar centrul orasului Heraklion se afla la 64 km de proprietate. La maxim un kilometru de hotel se gasesc: un café bar (100 m), un restaurant (800 m), un supermarket si o piata (1 km). Cele mai populare puncte de atractie sunt reprezentate de: Portul Agios Nikolaos (1,1 km), Muzeul de Arheologie (1,4 km), Lake Voulismeni (3,2 km), Biserica Panagia Kera (în Kritsa) (8,6 km), Spinalonga (17 km).

Activitati/Divertisment
Pentru relaxare si divertisment oapetii au la dispozitie in cadrul resortului urmatoarele: piscina interioara (deschisa in sezon la un cost suplimentar), piscina in aer liber (deschisa in sezon), baie turceasca/ baie de aburi (contra cost), masaj (cost extra), spa si centru de wellness (cost suplimentar), sala de fitness, sauna (cost suplimentar), animatori, inchirieri biciclete (contra cost), tenis de masa, biliard (cost extra), teren de tenis (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de conferinta
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie