Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Theartemis Palace (K)


Descriere

Descriere: acest hotel de 4 stele ofera unitati de cazare confortabile, intr-o locatie excelenta.
In timpul sejurului dumneavoastra la Theartemis Palace puteti descoperi arhitectura, istoria si natura insulei sau va puteti relaxa si bucura de cerul senin si viata de noapte vibranta al celui de-al treilea oras ca marime din Creta.
Inca de la sosirea la Theartemis Palace, veti fi sedusi de atmosfera primitoare a hotelului si de zonele publice infrumusetate de antichitati. Personalul cu experienta de la Theartemis Palace va va oferi tot ce aveti nevoie in timp ce va odihniti in camerele confortabile, luati masa in restaurantele elegante si va relaxati la piscina sau intr-unul din lounge-uri.
Localizare: Situat la doar cateva minute de mers pe jos de centrul vechi al orasului Rethymno, 300 m de plaja de nisip si 75 km de aeroportul din Chania.
Plaja: Acest hotel se afla situat la aproximativ 300 m de plaja. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt contra cost.
Facilitati hotel: restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte, bar, snack bar, piscina exterioara si interioara, acces WiFi (gratuit), prosoape de plaja, piscina pentru copii, tenis de masa, biliard (contra cost), darts, aerobic, centru spa (contra cost), coafor (contra cost), centru fitness, jacuzzi.
Dotari camere: camerele au un aspect placut si primitor, dotarile standard constand din aer conditionat, seif (contra cost), televizor, telefon, frigider, uscator de par, acces internet WiFi (gratuit).
Web site: www.theartemis.gr
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.