Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Water Planet Hotel & Aquapark


Descriere

Water Planet Hotel&Aquapark este un resort elegant mediteranean ce beneficiaza de cel mai mare Aquapark din zona, ce are o capacitate de 2000 persoane. Fie ca va doriti sa simti adrenalina si entuziasmul creat de toboganele cu apa sau sa va bucurati de confortul din camerele hotelului si serviciile de calitate oferite, Water Planet Hotel &AquaPark este locul ideal pentru o vacanta lipsita de stres. Facilitati camere
Camerele au vedere la mare sau la munte, decorate in stil de lux ofera un confort sporit. Acestea dispun de grup sanitar propriu si cada,uscator de par, TV LCD, aer conditionat centralizat, telefon, seif, minibar.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 restaurante A la Carte ( unul cu specific turcesc si unul pescaresc),7 baruri ( Lobby Bar, Pool Bar, Snack-Bar,Vitamine Bar, Deep Bar , Fuaye Bar, Infinity Bar), 2 sali de conferinte ( sala principala 210 mp cu o capacitate de 175 locuri si cea de a doua 60 mp cu o capacitate de 50 de locuri), discoteca in aer liber, animatie, mini club copii ( 4-12 ani), kids club. De asemenea ofera servicii de spalatorie, coafor, cabinet medical, babysitting,magazin suveniruri,internet - WiFi, camera de jocuri, camera TV. Aquapark cu o capacitate zilnica de 2000 persoane, cu o multime de tobogane si activitati ce ofera distractie, emotie si aventura de neuitat atat pentru copii cat si pentru adulti. Oaspetii au la dispozitie: plaja amenajata pe 3 nivele, accesul la ele facandu-se printr-un lift vertical; o piscine 900 mp suprafata impartita in 3 sectiuni si o Infinity Pool cu un design si privelisti deosebite. Pentru momente de relaxare dispune de centru Spa cu: piscina interioara,baie turceasca,sauna, baie de aburi,Jacuzzi , masaj , tratamente de infrumusetare. Pentru cei pasionati de sport exista: sala fitness, programe de aerobic si gimnastica, stretching, step, darts, tenis de masa, volei pe plaja, gimnastica acvatica, polo, teren de tenis cu nocturna, mini teren de fotbal.

Localizare
Hotelul este situat in regiunea Ocurkalar-Alanya, la o distanta de 100 km fata de aroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie