Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WATER SIDE RESORT HOTEL


Descriere

Hotelul Water Side Resort este un hotel select, apreciat pentru calitatea exclusivă a serviciilor și atmosfera relaxanta.

Descriere:

Hotelul Water Side Resort este un hotel select, apreciat pentru calitatea exclusivă a serviciilor și atmosfera relaxanta.

Localizare:

Hotelul se afla la 220 metri de plaja, de-a lungul râului Manavgat, în regiunea Titreyengol, la 7 km de orașul vechi Side.

Website:

http://www.watersideresorthotel.com

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de restaurant principal tip bufet, restaurante a la carte (specific turcesc, pescaresc, Italian) și diferite baruri, wireless gratuity, plajă privata cu nisip la 250 metri de hotel, piscine interioare și exterioare, tobogane, centru fitness, centru Spa, tenis de masa, volei pe plaja, sauna, baie de aburi, baie turceasca, mini golf, mini club, programe de divertisment în timpul zilei, concursuri pentru adulti și copii și spectacole seara, masaj, babysitting, salon de coafura, spalatorie, curatatorie, centru commercial. Exista shuttle bus gratuit pana la plaja pe toata durata zilei.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, seif, minibar, televizor prin satelit și canale de muzica, baie cu dus și uscator de par, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.