Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC MARDAN PALACE


Descriere

Descriere : Hotelul a fost deschis in anul 2009 si renovat in 2019, este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 180000 mp si dispune de 543 de camere. TITANIC MARDAN PALACE reflecta luxul si spectaculozitatea unui adevarat palat imbinand istoria cu decoratiuni elegante, confort, privelisti spectaculoase si gradini cu palmieri. Din punct de vedere arhitectural, TITANIC MARDAN PALACE prezinta patru modele arhitecturale diferite care definesc orasul Istanbul (Dolmabahce Lobby, Galata Bridge, Kuleli Structure, Maidens Tower).

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare :Hotelul este situat la 15 km de aeroportul Antalya, la 25 km fata de centrul orasului Antalya si la 15 km fata de orasul Belek.

Plaja:Hotelul plaja privata cu nisip cu suprafata de 10000 mp. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: seif, internet wi-fi, telefon, smart TV, aer conditionat, baie cu cabina de dus, halat de baie si papuci, cantar, set cosmetice baie femei / barbati / copii, uscator de par, masuta si scaun in balcon, cos cu fructe la sosire, mini bar (contine apa, bauturi racoritoare, bere, Nesquik / lapte pentru copii, alune), facilitati pentru preparare ceai / cafea.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 8 restaurante a la carte din care unul deschis 24 h, 22 baruri, 2 patiserii, inghetata, fructe, gozleme, piscina principala (9700 mp), 6 piscine in zona Lake house, aquapark cu 6 tobogane, piscina interioara pentru adulti si copii, centru spa cu suprafata de 7500 mp, saune, baie turceasca, diverse tipuri de masaj, tratamente VIP, centru fitness, yoga, diverse activitati sportive (kangoo jumps, zumba, TRX si altele), gimnastica in apa, sporturi acvatice, terenuri de tenis si fotbal, programe de animatie, club de noapte, magazine.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte Beef Grill Club, Asian Restaurant, Aquamarine Sea Food, Besiktas Royal, barurile Tower Roof Bar si Secret Tower Bar, masaj si alte tratamente in centrul SPA, sporturi acvatice, room service.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia copiilor: club pentru copii pe diferite categorii de varsta (1-3 ani, 4-7 ani, 8-12 ani), cinema, mini disco, diverse activitati si competitii pentru copii, restaurant pentru copii.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.titanic.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie