Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Royal Wings se afla intr-o locatie linistita si ofera turistilor sai tot confortul necesar petrecerii unei vacante reusite.Activitati/Divertisment
Jacuzzi in interior, terenuri de tenis, tenis de masa, mini fotbal, baschet, volei, volei pe plaja, darts, centrul de fitness, sauna, baie turceasca si sporturi de apa nemotorizate sunt gratuite. Se plateste pentru: tenisul in nocturna, lectii de tenis, centrul de infrumusetare, centrul SPA, masaj, bowling, biliard, sporturile de apa cu motor, scoala de scufundari. Program de animatie zilnic, concursuri si spectacole in fiecare seara. Alte facilitati: cinema, cursuri de dans, joc de sah si table, discoteca.

Facilitati camere
Hotelul are un total de 467 camere, 408 camere superioare, 20 junior suite, 40 camere douplex family si 2 apartamente prezidentiale. Toate camerele au balcon, cu vedere spre mare sau spre uscat, mocheta, detector de fum, baie privata cu cada, uscator de par, telefon direct, aer conditionat, mini-bar (bauturi racoritoare si bere), seif, internet (contra cost), TV satelit si muzica.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele servicii si facilitati: restaurante, baruri si cafenele, discoteca, magazine, curatatorie si spalatorie, coafor, room service, centru de frumusete, doctor, mini club, baby sitting si internet cafe. Restaurantele a la carte necesita rezervare in prealabil si se poate merge o singura data la fiecare restaurant pe durata sejurului. Restaurantul Dynasty cu bucatarie chinezeasca este contra cost.

Localizare
Hotelul Royal Wings se afla in Lara, la 8 km de centrul orasului si la 12 km de aeroportul Antalya.

Plaja
Hotelul are o plaja privata de nisip si ofera prosoape, umbrele si sezlonguri fara plata.

Piscina
Piscina exterioara de 5840 mp, piscine interioare de 360 mp pentru adulti si pentru copii, 3 tobogane, sezlonguri, umbrele si saltele gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Loc de joaca pt copii
Lift
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie