Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Royal Dragon dispune de o suprafata de 50.000 mp, se distinge printr-o atmosfera linistita si gradini magnifice si este recomandat familiilor cu copii.Activitati/Divertisment
Piscina interioara si exterioara pentru adulti si copii, tobogane, centru de fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, volei de plaja, mese de tenis si sporturi nautice care nu necesita carburanti sunt gratuite. Masajul, cosmetica, terenul de tenis in nocturna, bowling, biliard si sporturile nautice care necesita carburanti sunt contra cost. Hotelul dispune de echipa de animatie si programe artistice pe timpul zilei si mini club pentru copii.

Facilitati camere
Camerele sunt cu vedere la mare totala sau partiala, baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar (bauturi racoritoare si bere care se completeaza zilnic), seif, TV satelit LCD, balcon.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor sai restaurant principal pentru bufet, restaurante a la carte: italian, turcesc, oriental si cu specific pescaresc si baruri in cadrul complexului hotelier. Doctorul, baby sitting-ul, serviciul de inchiriat masini, magazinele, internetul, curatatoria si spalatoria sunt contra cost.

Localizare
Hotelul Royal Dragon este situat in Evrenseki, la 5 km de Side si 75 km de aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Receptie 24h
Parcare
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie