Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2005 si renovat in 2012. Este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 250.000 mp si dispune de 1094 de camere repartizate in 7 corpuri de cladire.

Localizare:Hotelul este situat in Beldibi, la aproximativ 50 km fata de aeroportul Antalya.

Plaja: are plaja privata cu nisip si pietricele cu o lungime de 720 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: minibar, TV LED, internet wireless, telefon, aer conditionat centralizat, seif, halat de baie si papuci, uscator de par.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 2 restaurante principale, 3 restaurante snack, 8 restaurante a la carte, 18 baruri, patiserie, cafenea, piscine exterioare, aquqpark cu 11 tobogane, aquapark pentru copii cu 6 tobogane, piscina interioara, internet wi-fi de mare viteza, programe de animatie, petreceri, spectacole de dans si muzica live, petreceri pe plaja si la piscina, petreceri pentru copii, yoga, pilates, volei pe plaja, basket, aerobic in apa, centru fitness, fotbal, sah, biliard, tenis de masa, cinema, centru Spa, baie turceasca, sauna, sali de conferinta.

Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, pavilioanele pe plaja, bauturi premium, bauturi imbuteliate, sporturi acvatice, echipament si lectii de tenis, bowling, masaj si alte tratamente de intretinere, baby sitter.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: club pentru copii pe diferite categorii de varsta (0-3 ani, 3-12 ani, 12-17 ani), aquapark, mini disco, ferma, trenulet, diverse activitati, concursuri si jocuri pentru copii, parc de aventura, bufet pentru copii in restaurantul principal.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: http://sungate.rixos.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie