Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Hotelul dispune de 475 de camere.

Localizare hotel:Hotelul este situat la aproximativ 50 m fata de plaja, la aproximativ 36 km de centrul orasului Antalya si la aproximativ 46 km de aeroport.

Plaja:La hotel veti gasi o plaja privata de nisip si pietricele. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere:Hotelul pune la dispozitia oastepilor camere dotate cu: telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, mocheta, baie cu dus, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, doua restaurante a la carte, mai multe baruri, 4 piscine: doua exterioare, una pentru copii si una interioara, aquapark, animatie, centru spa, baie turceasca, fitness, tenis de masa, discoteca, biliard, internet wi-fi.

Servicii cu plata: sporturile pe apa (navigatie, sporturi motorizate), manichiura/ pedichiura, peeling, masaj, curatatorie, babysitting, seif, magazine de suveniruri si de haine, coafor, casa de schimb valutar, doctor.

Facilitati copii:Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina, doua tobogane pentru copii, mini club pentru copii (4-12 ani), loc de joaca pentru copii.

Alte informatii: in restaurante tinuta este obligatorie; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare al restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Web: www.qprhotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie