Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL PAPILLON AYSCHA: Hotelul este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 60.000 mp. Este format dintr-o cladire principala cu 5 etaje si vile, avand in total 363 de camere. Ultima renovare a avut loc in 2014.

Tip masa: High Class All Inclusive.

Localizare HOTEL PAPILLON AYSCHA:Hotelul este situat la 4 km de orasul Belek si la 35 km de aeroportul Antalya.

Plaja:Plaja privata a hotelului este cu nisip si ponton si are o lungime de 150 m. Umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar (reumplut zilnic), seif, internet wireless, facilitati preparare ceai/cafea, uscator de par, baie cu cabina de dus, halat de baie si papuci, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 5 restaurante A la Carte (italian, pescaresc, turcesc, asiatic, mexican), patiserie, baruri, 2 cluburi-disco, 5 piscine exterioare pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, piscina cu 5 tobogane, piscina interioara semi-olimpica incalzita, piscina exterioara si interioara cu jacuzzi, sala de fitness, centru SPA, sauna, baie turceasca, 2 terenuri de tenis, baschet, volei, tenis de masa, programe de animatie, spectacole de acrobatie, muzica live.
Servicii cu plata: bauturi premium si unele bauturi de import, masaj si alte tratamente in centrul SPA, servicii de curatatorie si calcatorie, servicii medicale, coafor, sporturi acvatice, magazine, biliard.

Facilitati copii :Hotelul pune la dispozitia copiilor: loc de joaca, animatie, miniclub (4-12 ani), teenage club (13-16 ani), mini-bowling, mini-darts, mini-fotbal, jocuri in gradina, bufet pentru copii in restaurantul principal.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele A la Carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 7 nopti, la un singur restaurant;
- bauturile se ofera numai la pahar (cele imbuteliate sunt contra-cost);
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: https://www.papillon.com.tr/EN/papillon-ayscha

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie