Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2009( se numea Vikingen Resort), iar ultima renovare a avut loc in anul 2020.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat pe malul marii, in localitatea Okurcalar, la 30 km de centrul orasului Alanya, la 15 km de localitatea Manavgat, si la 90 km de aeroportul Antalya.

Dotari camere:La HOTEL ORANGE COUNTY beneficiati de camere intre 40 si 80 mp dotate cu: telefon, TV, seif, minibar gratuit, aer conditionat centralizat, baie cu dus, uscator de par, acces internet WI-FI, pardoseala sau mocheta, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, 5 baruri, patiserie, 2 piscine exterioare, 1 piscina interioara deschisa in extrasezon, 1 piscina pentru copii cu 4 topogane, centru Spa, sauna, hammam, centru fitness, aerobic,darts, tenis de masa, discoteca, programe de animatie.
Servicii cu plata: room service, bauturile premium, bauturile servite la sticla, rezervarea la restaurantele a la carte -10 usd/ adult ( copii 0-2 ani gratuit), sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), sala de jocuri, tratamente in centrul spa, masaj, discoteca, doctor, rent-a-car, magazine, salon infrumusetare.


Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina cu 4 topogane, jocuri, miniclub (4-12 ani; copii intre 2-3 ani trebuie sa fie insotiti de parinti ), loc de joaca, animatie, minidisco, inghetata.

Plaja: La HOTEL ORANGE COUNTY veti gasi o plaja privata de nisip si pietricele. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Alte informatii:
-in restaurante tinuta este obligatorie;
-accesul la restaurantele a la carte se face pe baza de rezervare care costa 10 usd;
-in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
-hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web:https://www.orangecounty.com.tr/alanya

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie