Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Litore Resort


Descriere

Litore Resort Hotel este situat in Alanya, la o distanta de 150 m de plaja, la 30 km de orasul Alanya si la 90 km de aeroportul din Antalya.Faclilitati hotel
Hotelul dispune de un restaurant principal, 3 restaurante a la carte (cu specific turcesc, pescăresc și sushi – o dată pe săptămână, gratuit, cu rezervare prealabilă), 6 baruri, patiserie, piscină exterioară, Aqua Park cu 3 tobogane, discotecă, muzică live, programe de animație, cinema în aer liber, Wi-fi gratuit, săli de conferințe, spălătorie, centru fitness.

Localizare
Hotelul Litore Resort&Spa se află la 150 m de plajă, 90 km de aeroport și 30 km de centrul orașului Antalya. Este format din o clădire principală de 6 etaje.

Plaja:
Hotelul deține plajă privată cu nisip, umbrelele și șezlongurile fiind gratuite.

Sport și agrement:
Ca si activități de relaxare, hotelul oferă: centru SPA, cu baie turcească, saună, baie de aburi, sală de fitness, darts, teren de tenis, volei, baschet, aerobic, yoga, jet ski, iar contra cost: sală de jocuri, biliard, jocuri nautice.

Facilități pentru copii:
Hotelul oferă o piscină pentru copii, mini club, Aqua Park și mini disco.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de par, articole de toaletă gratuite, internet Wi-fi, TV, telefon, aer condiționat, mini bar (băuturi răcoritoare, apă, bere), room service (contra cost), balcon. Marea majoritate au vedere la piscină, dar există și camere cu vedere la mare.