Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Kervansaray Lara este un hotel cu o arhitectura deosebita, situat pe plaja si care ofera turistilor servicii si facilitati excelente.Facilitati camere
Toate camerele hotelului au balcon, baie privata cu cada si uscator de par, aer conditionat, telefon direct, minibar, seif si televizor prin satelit.

Facilitati hotel
Hotelul are la dispozitia turistilor sai restaurante cu diferite specifice culinare, baruri la piscina si pe plaja, lobby si cafenea in gradina, crama, vitamin bar si disco bar, doctor, spalatorie, baby siting, room service, coafor, magazine, rent a car, jocuri pe calculator.

Activitati/Divertisment
Sala fitness, baie turceasca, sauna, camera cu aburi, 6 terenuri de tenis, volei, baschet, darts, tenis de masa, biliard, 2 terenuri de fotbal la standard UEFA, sporturi acvatice nemotorizate, tir cu arcul, mini golf, sala de sport, toate fara plata. Bowling, centrul de infrumusetare, masajul, sporturi nautice motorizate, terenul de tenis in nocturna toate cu plata. Program de animatie cu echipa profesionala pe parcursul zilei si seara.

Plaja
Hotelul are plaja privata, cu nisip; sezlongurile, umbrelele si prosoapele de plaja sunt fara plata.

Facilitati pentru copii
Mini club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 04 - 12 ani, piscine pentru copii, aquapark si serviciu de baby-sitting (contra cost), mini-disco, buffet special in timpul mesei.

Piscina
Piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, aqua park, piscina cu valuri.

Localizare
Hotelul Kervansaray Lara se afla in cartierul Lara, la 10 km de aeroportul Antalya, si 15 km de centrul orasului, pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Rent-a-car
Parcare
Lift
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Sala de conferinta
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Bar
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie