Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 90.000 mp si dispune de 659 de camere repartizate in cladirea principala, in cladirea Moonlight Block (construita in 2013) si in bungalow-uri.

Localizare: Hotelul este situat pe malul marii, in localitatea Okurcalar, la 90 km de aeroportul Antalya si la 76 km fata de aeroportul Gazipasa Alanya. Statiunea Alanya se afla la 35 km distanta.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip si pietricele, cu o lungime de 300 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: telefon, TV, seif (contra cost), minibar, aer conditionat, uscator de par. Doar unele camere au balcon.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, 4 baruri, patiserie, 2 piscine exterioare, piscina cu 2 tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara, centru Spa, sauna, baie turceasca, programe de animatie in timpul zilei si seara, teren de tenis, volei de plaja, aerobic, gimnastica in piscina, fotbal, tenis de masa, centru fitness, darts, discoteca, wi-fi in lobby (gratuit), sala de conferinta.

Servicii cu plata: restaurantele a la carte, seif, nocturna pentru tenis, lectii de tenis, biliard, sporturi acvatice, masaj si tratamente in centrul spa, servicii medicale, rent-a-car, magazine.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina, mini club pentru copii (4-12 ani), loc de joaca, mini zoo.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: http://www.justinianohotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie