Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Facilitati pentru copii
Babysitter, loc de joaca ,piscina .

Facilitati hotel
Hotelul ofera turistilor foare multe facilitati: restaurant principal,restaurant à la carte cu specific turcesc,4 baruri, piscina exterioara,piscina acoperita (cu încalzire), 3 tobogane, cabinet medical,coafor, salon SPA, sala TV, spalatorie ,magazine, schimb valutar, rent-à-car,parcare si 3 sali de conferinte. Turistii care doresc sa se relaxeze sau sa fie activiti beneficieaza de : sauna, baie turceasca,baie cu abur, aerobic, fitness, aqua aerobic ,volei pe plaja, baschet ,2 terenuri de tenis rachete si mingi de tenis,tenis de masa, darts mini-golf, programe de animatie si discoteca.Masajul,biliardul si sporturile acvatice de pe plaja sunt contra cost.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 358 camere asezate in 12 cladiri.Camerele moderne si spatioase ale hotelului sunt dotate cu : baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat individual, telefon, seif, minibar, TV satelit si balcon sau terasa.

Localizare
Hotelul Incekum Beach Resort este situat pe malul marii la 98 km de aeroportul orasului Antalya, la 28 km de orasul Alanya si la 2 km de localitatea Avsallar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de conferinta
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie