Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Granada Luxury Resort & Spa


Descriere

Hotelul Granada Luxury ofera turistilor sai facilitati excelente, servicii de calitate, camere spatioase si confortabile si o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber.Facilitati hotel
Restaurant principal, 6 restaurante a la carte (turcesc, italienesc, chinezesc, pescaresc, rusesc, Tappanyaki), 8 baruri, piscina exterioara (1.236 mp), piscina pentru copii (185 mp), aquapark, piscina interioara (135 mp), sauna, baie turceasca, baie cu aburi, centru fitness, mini club, programe de animatie, discoteca, spectacole in timpul serii, muzica live, cinema, discoteca si cinema pentru copii, tenis de masa, darts. Servicii cu plata: rezervare in restaurantele a la carte, babysitter, room service, masaje, tratamente in centrul Spa&Wellness, servicii medicale, fotograf, coafor, nocturna pentru tenis, volei si fotbal, jocuri, telefon, fax, curatatorie si spalatorie, narghilea, sporturi acvatice, internet,magazine, inchirieri masini. Concept Honeymoon: cos cu fructe si sampanie la sosire; halate de baie, papuci si trandafir pe pat; mic dejun in camera, o data pe sejur; rezervare pentru unul dintre restaurantele a la carte (cu exceptia restaurantului Tappanyaki); reducere 10% pentru un masaj in centrul Spa; reducere 10% in pavilioane.

Facilitati camere
Telefon, televizor, minibar, seif, aer conditionat, uscator de par, parchet, balcon (majoritatea camerelor). Plaja de nisip si pietricele, cu platforma si dig (150-200 m).

Localizare
Hotelul Granada Luxury Resort & Spa este situat la 90 km de aeroportul orasului Antalya, la 30 km de Alanya si la 30 km de Side, la 1 km de Okurcalar, pe malul marii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Rent-a-car
Receptie 24h
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie