Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Fame Residence, situat in Goynuk este potrivit pentru a va petrece un concediu relaxant alaturi de familie.Servicii masa
Fame Style All Inclusive, restaurante A`la Carte cu rezervare in prealabil, doar o data pe saptamana, room service - meniu ales (00.00-06.00). Toate bauturile alcoolice, sucurile naturale si cele imbuteliate, bauturi in discoteca, (dupa 00.00) si room service (06.00-00.00) sunt cu plata.

Facilitati pentru copii
Piscina exterioara pentru copii, miniclub. Plaja privata la 50 m, cu sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape de plaja gratuite.

Piscina
Piscina in aer liber si acoperita.

Sport si agrement
Tobogane, sala fitness, sauna, baie turceasca, Jacuzzi, teren de tenis, mini teren de fotbal, tenis de masa. Nocturna pentru terenul de tenis, masaj, biliard, sporturi pe apa sunt cu plata. Programele de animatie in timpul zilei si seara.

Facilitati hotel
Restaurantul principal cu bufet deschis, restaurant A`la Carte, italian sau turcesc, snack bar pe plaja, lobby bar, bar pe plaja, English pub si disco bar pe plaja. Magazine, doctor si asistenta, seif, baby sitting, spalatorie, curatatorie, inchirieri de masini sunt cu plata.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 163 camere, din care 106 camere standard, 48 camere triple, 2 junior suite, 7 family room. Camerele decorate modern, dotate cu uscator de par, A/C centralizat, telefon direct, mini bar, seif (cu plata), TV satelit si muzica, mocheta.

Localizare
Fame Residence este situat in Goynuk, la 10 km de Kemer si la 40 km de aeroport, 30 km de centrul orasului Antalya si 50 m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Receptie 24h
Parcare
Bar
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie