Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere : Hotelul este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 38500 mp si a fost deschis in anul 2011. Hotelul are in total 470 de camere repartizate in doua cladiri principale si 5 vile.

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 18 km de orasul Alanya si la aproximativ 100 km fata de aeroportul Antalya.

Plaja:Accesul la plaja se face prin pasaj subteran. Umbrelele si sezlongurile sunt gratuite la plaja. Pentru prosoape se percepe depozit.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, telefon, TV, mini bar (apa si bauturi racoritoare), seif, balcon, uscator de par, parchet laminat.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurante a la carte, 7 baruri (disco bar, beach bar - pe teritoriul Eftalia Island), piscine exterioare pentru adulti si copii, aquapark in zona Eftalia Island, programe de animatie, muzica live, discoteca, sauna, centru fitness, volei pe plaja, dart, aerobic, tenis de masa, fotbal, basket, internet wi-fi.

Servicii cu plata: resaturantele a la carte, bauturile de import, cocktailuri, vin imbuteliat, freshuri din fructe, cafea turceasca, bauturile alcoolice servite in zona Eftalia Island, bauturile servite in discoteca, masaj si alte tratamente in centrul SPA, play station, servicii curatatorie, servicii medicale, nocturna pentru terenul de tenis, sporturi acvatice.\

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscine, loc de joaca, mini club (4-12 ani).

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.eftaliahotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie