Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Delphin Deluxe este un paradis al vacantelor, un loc unde totul este gandit pentru confortul, linistea si relaxarea turistilor.Facilitati hotel
Hotelul garanteaza o vacanta de neuitat in special prin serviciile de inalta calitate si prin numeroasele sale facilitati: coafor, curatatorie, cabinet medical, inchirieri de masina, internet (gratuite in zona receptiei), jocuri pe calculator sunt contra cost. Mini club, cinema in aer liber, muzica live, animatie, seara turceasca sunt gratuite.De la receptie se poate lua un microbuz gratuit pentru Alanya, Side, Manavgat cu rezervare in prealabil. Turstii dornici de relaxare sau de activitate sportiva beneficieaza de : piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, tobogane, centru de fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, terenuri de tenis, masa de tenis, volei pe plaja, darts, sporturi nemotorizate sunt gratuite. Contra cost sunt lectiile si echipamentele de tenis, masajul, salonul de infrumusetare, biliardul, scoala de scufundari si sporturile motorizate.

Facilitati camere
Cele 416 camere moderne si spatioase ale hotelului sunt dotate cu : baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, telefon, seif, minibar, TV satelit si balcon sau terasa. Camerele sunt cu vedere la gradina sau la mare.

Localizare
Hotelul Delphin Deluxe Resort este localizat in Okurcalar - zona Alanya, la 32 de km de centrul Alanyei si la 90 de km de aeroport Antalyei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie