Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2015 si este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 40.000 mp. Hotelul consta intr-o cladire principala cu 8 etaje, are un numar de 557 camere, din care 70% au vedere directa sau partiala catre mare.

Tip masa: Ultra All Inclusive

Localizare :Hotelul este situat la 15 km de orasul Antalya si la 10 km de aeroportul Antalya.

Plaja:Plaja privata a hotelului este cu nisip si dispune de ponton. Umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, acces wi fi (gratuit), facilitati preparare ceai/cafea, uscator de par, baie cu cabina de dus, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 7 restaurante Ala Carte (turcesc, pescaresc, italian, chinezesc, mexican, grecesc, japonez), baruri, discoteca, piscina exterioara principala, piscina relax, piscina cu tobogane, 2 piscine pentru copii, piscine interioare pentru adulti si copii, Luna Park, Aqua Park, sala fitness, centru SPA, sauna, jacuzzi, baie turceasca, 2 terenuri te tenis, tenis de masa, programe de animatie, muzica live.
Servicii cu plata: room service, masaj si alte tratamente in centrul SPA, servicii de curatatorie si calcatorie, servicii medicale, coafor, sporturi acvatice, sala de jocuri, biliard, bowling, internet cafe.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: loc de joaca, animatie, miniclub (4-12 ani), cinema, Luna Park, minidisco.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele A la Carte se face in baza unei rezervari; gratuit o rezervare pe sejur de minum 7 nopti;
- bauturile se ofera numai la pahar (cele imbuteliate sunt contra-cost);
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: https://delphinhotel.com/delphin-palace-en

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie