Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2012 este construit pe o suprafata totala de 54.000 mp si dispune de 650 de camere repartizate intr-o singura cladire cu 9 etaje.

Localizare: Hotelul este situat in Lara, pe plaja, la aproximativ 15 km de centrul orasului Antalya si la aproximativ 10 km de aeroport.

Plaja: Plaja hotelului este cu de nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: telefon, TV LCD, seif, minibar, aer conditionat centralizat, baie cu cabina de dus, uscator de par, internet wireless, balcon, parchet, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Facilitati generale: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 8 restaurante a la carte (asiatic, grecesc, italian, turcesc, frantuzesc, mexican, pescaresc, meat & wine), 4 baruri, piscina exterioara pentru adulti, piscina pentru copii, aquapark, piscina interioara pentru adulti si copii, miniclub, loc de joaca pentru copii, mini cinema, mini disco, centru Spa, sauna, hammam, centru fitness, aerobic, step, 2 terenuri de tenis, echipament de tenis (cu depozit), volei pe plaja, table, tenis de masa, darts, parculete tematice pentru copii, animatie, discoteca, camera de jocuri, internet wi-fi in camere si in lobby, sali de conferinta.

Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, unele bauturi din import, room service, bowling, camera de jocuri, billiard, internet cafe, lectii de tenis, sporturi acvatice, babysitter, tratamente in centrul Spa, masaj, servicii medicale, rent a car, magazine, salon infrumusetare, sali de conferinta.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor piscina cu topogane, miniclub (4-12 ani), loc de joaca, lunapark, mini cinema, mini disco.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o singura rezervare pe sejur; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.delphinhotel.com


Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie