Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere : Hotelul a fost deschis in anul 2004 iar ultima renovare s-a facut in anul 2012. Hotelul este construit pe o suprafata totala de 24.000 mp. Acesta dispune de 481 de camere repartizate pe 6 etaje.

Tip masa: Ultra All Inclusive

Localizare :Hotelul este situat pe malul marii, la 15 km de centrul orasului Antalya si la 10 km de aeroport.

Plaja:Hotelul DELPHIN DIVA are plaja cu nisip cu o lungime de 230 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: telefon, TV satelit, minibar, aer conditionat centralizat, seif, baie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, parchet, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, internet wi-fi. Unele tipuri de camere au balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 7 restaurante a la carte, baruri, patiserie, piscina interioara, piscine exterioare cu tobogane pentru adulti si pentru copii, mini club (4-12 ani), loc de joaca pentru copii, aerobic, centru fitness, hammam, sauna, teren de tenis, volei pe plaja, darts, discoteca, animatie, spectacole seara, muzica live, cinema, internet wireless in lobby, seif la receptie, sali de conferinta.
Servicii cu plata: rezervari pentru restaurantele a la carte, unele bauturi de import, room service, masaj si alte proceduri in centrul SPA, sporturi acvatice motorizate, servicii medicale, spalatorie, lectii de tenis, nocturna pentru tenis, sala de jocuri, bowling, biliard, rent a car, magazine, internet cafe, sali de conferinta.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina cu topogane, piscina interioara, miniclub (4-12 ani), loc de joaca pentru copii, cinema, luna park, mini disco.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.delphindiva.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie