Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bosphorus Sorgun


Descriere

Facilități copii:
Hotelul dispune de un loc de joacă pentru copii, Kids Club și o piscină exterioară cu tobogane.

Sport și agrement:
Hotelul pune la dispoziția turiștilor facilități gratuite de relaxare: jacuzzi, baie turcească, saună, baie cu aburi, jocuri la piscină și pe plajă, aqua gym, aerobic, tenis de masă, aqua gym, tenis de masă, darts, cinema, programe de animație, precum si servicii contra cost: tratamente la centrul SPA, masaj, coafor, sporturi nautice.

Facilități camere:
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, cu papuci şi articole de toaletă gratuite, TV cu ecran plat, fierbător, mini bar și seif (contra cost).

Localizare:
Hotelul Bosphorus Sorgun se află în Side, la 7 km de amfiteatrul din Side și la 62 km de aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul oferă 1 restaurant principal, 3 restaurante a la carte (mediteranean, Grill, asiatic), 4 baruri, Wi-Fi gratuit pe întreaga proprietate a hotelului, o piscină exterioară cu pool snack și una interioară. Hotelul dispune de un centru SPA și Wellness, pool snack, patiserie, centru fitness și amfiteatru. Hotelul are o zonă de plajă privată cu nisip și pietriș, cu prosoape, șezlonguri și umbrele gratuite.