Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Alba Resort 5* este situat la 13 km de Manavgat. Construit pe tarmul marii Mediterane si orientat spre muntii Taurus, hotelul Alba din statiunea Side pune la dispozitia turistilor care-i trec pragul, servicii de calitate, facilitati de divertisment si personal ospitalier, premisele necesare unei vacante de vis.Plaja:
Hotelul deține plajă proprie cu nisip. Șezlongurile și prosoapele sunt gratuite.

Sport și agrement:
Hotelul dispune de următoarele activități de relaxare: baie turcească, saună, masaj (contra cost), centru de fitness, terenuri de tenis, baschet, volei, aqua gym, mini golf, 2 terenuri de tenis.

Facilități pentru copii:
Hotelul oferă piscină pentru copii, mini club, teren de joacă și baby sitter (contra cost).

Localizare
Hotelul Alba Resort se află la 200 m distanță de mare, la 55 km de aeroportul din Antalya și la doar 8 km fata de situl antic din Side. Hotelul, format din 10 clădiri de 4 etaje, a fost deschis în anul 1999, iar ultima renovare a avut loc în anul 2013.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Printre serviciile și facilitățile puse la dispoziția oaspeților, se regăsesc: recepție 24 h, internet Wi-fi (în zona de lobby), sală de conferințe și evenimente, 6 baruri, un restaurant principal, 2 restaurante a la carte (cu specific pescăresc și italian – gratuit, o dată pe săptamână cu rezervare prealabilă), piscine exterioare cu tobogane, terasă, gradină, piscină interioară, amfiteatru, magazine, lift și parcare gratuită.