Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Plaja:
Hotelul deține plajă proprie cu nisip. Umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Sport și agrement:
Ca și activități de relaxare gratuite, hotelul pune la dispoziția turiștilor: baie turcească, saună, baie cu aburi, Jacuzzi, volei pe plajă, baschet, aerobic, darts, tenis de masă și contra cost: masaj, bowling, biliard.

Facilități pentru copii:
Hotelul oferă următoarele facilități pentru copii: 2 piscine cu tobogane, mini club (4-12 ani), bufet special, cărucior și baby sitter (contra cost) și mini discoteca (contra cost).

Localizare
Hotelul Alba Queen se află la 100 m de plajă, la 8 km de centrul orașului Side și la 55 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost construit în anul 2008 și este format din 4 corpuri de câte 5 etaje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de un restaurant principal și 2 restaurante a la carte (pescăresc și thailandez – gratuit, o dată pe săptămână), 4 baruri, centru SPA, o piscină acoperită, magazine, sală de conferințe, curățătorie, coafor (contra cost), program de animație, muzică live, discotecă, internet Wi-fi (în lobby).