Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Pegasos Resort este un resort de 5 stele, la malul marii, in Golful Incekum, langa orasul Alanya.
Localizare: Hotelul este situat pe plaja, aproape de centrul orasului, la doar 28 km de Alanya si 95 de km de aeroport se recomanda turistilor care doresc sa aiba parte de un sejur mai linistit.
Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu cu 2 paturi, pat suplimentar: 1 (adult/copil), baie proprie (cada sau dus, uscator de par, WC), aer conditionat central, telefon, TV satelit, minibar, alimentarea: contra cost, seif in camera: contra cost, balcon.
Facilitati hotel: Hotelul ofera receptie, restaurant principal, restaurant a la carte, 6 baruri, lobby bar, bar pe plaja, magazine, discoteca, internet-caffe: contra cost, inchiriere de masini, piscine exterioare (sezlonguri si umbrele gratuite), piscina acoperita. Activitati sportive si distractive gratuite: programe de animatie, programe de seara, fitness, aerobic, sauna, teren de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, darts.
Facilitati pentru copii: bazin pentru copii, tobogane, miniclub (4-12), mini-discoteca, teren de joaca, baby-sitting: contra cost.
Plaja: cu nisip, sezlonguri si umbrele gratuite, bar pe plaja.
Pagina web: www.tthotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie