Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul este compus din 104 camere fiind situate in una dintre cele mai pitoresti locatii din Kemer.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare; Hotelul este localizat la 900 m de centrul statiunii Kemer si la 59 km fata de Aeoportul Antalya.

Dotari camere: camerele club standard au o suprafata de 20 mp si sunt situate in cladirile anexa, iar cele standard au o suprafata de 22 mp si sunt situate in cladirea principala. In camerele club pardoseala este de gresie, iar in cele standard din parchet. Ambele tipuri de camera sunt dotate cu dormitor cu pat dublu sau cu doua paturi, Tv satelit, balcon, aer conditionat centralizat, telefon, minibar (cu plata), baie cu cada si dus, uscator de par.

Facilitati hotel: receptie, WiFi, animatie, animatie pentru copii, piscine exterioare, piscina pentru copii, piscina interioara, seif, masa de tenis, sauna, baie turceasca, sala de fitness, tobogane.

Servicii cu plata: sporturi nautice motorizate, lectii de scufundare, magazine de suveniruri, telefon, masaj, spalatorie, coafor, terenul de tenis si nocturna terenului de tenis, centrul Spa.

Facilitati copii: piscina pentru copii, tobogane.

Plaja: Plaja cu pietricele si intrare lina in mare. Sezlonguri si umbrelute gratuite.

Pagina web: https://www.tthotels.com/hotel/funsun-active-club-hydros

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie