Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Alba Queen este situat la 100 m de plaja, la 8 km de Side si la 10 km de centrul istoric al orașului Side și de amfiteatrul Tiyatro. Aeroportul Antalya este situat la o distanta de 55 km.

Descriere:

Deschis in 2008 si fondat pe o suprafata de 18.750 m2, hotelul va gazdui o experienta de vacanta perfecta pe care vizitatorii o petrec alaturi de prieteni chiar pe coasta. Cu diferite alternative de camere, hotelul ii asteapta cu numeroase servicii. Hotelul Alba Queen ofera o vacanta minunata intr-o atmosfera de familie, amplasat direct pe plaja, servicii de inalta calitate si binecunoscuta ospitalitate turceasca.

Localizare:

Hotelul se afla in regiunea Colakli, la 55km fata de aeroportul din Antalya si la 8km de centrul orasului Side. Statia de autobuz este la doar 50 m, 300m de magazine, 500m de cele mai apropiate baruri si restaturante.

Facilitati hotel:

Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte - Queens Asia (bucatarie asiatica), Queens Fish (fructe de mare), Snack bar la piscina si la plaja, Disco club. Servicii contra cost: medicale, babysitting, spalatorie si curatatorie, coafor, magazine, telefon, fax, internet, jocuri pe computer, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI in Lobby si in zona piscinei este gratuita.

Facilitati camere:

Toate camerele au baie privata cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo,  telefon direct, mini bar (apa si bauturi racoritoare realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, seif (contra cost), parchet laminat, conexiune internet WI-FI (contra cost), LCD TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie