Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALAIYE KLEOPATRA HOTEL


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, iar Celebra plaja Kleopatra este in imediata apropiere a hotelului. Restaurantul hotelului are o frumoasa priveliste la mare si ofera preparate locale si internationale in stil bufet. Hotelul dispune de un total de 107 camere. Oaspeții se pot relaxa la spa , iar pentru cei care doresc sa faca sport vor avea la dispozitie o sala de gimnastica. Servicii cu plata: bauturile din import, inghetata, fresh, serviciul spalatorie/curatatorie, toate servicile oferite pe plaja, magazine, coafor, sauna, masaj, baie turceasca, telefon / fax.

Localizare

Alaiye Kleopatra Hotel  este situat la 100 m de frumoasa plaja Kleopatra, 3 km fata de castelul Alanya, 1 km fata de centru, 2 km fata de statia centrala de autobuz.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant principal, snack bar la plaja si la piscine ( interioara si exterioara) plus sezlonguri si umrele la piscina, fitness center, jacuzzi, wi-fi si doar in szezonul de vara, programe entertaiment. Conexiunea la internet Wi-Fi in camere si in zonele publice este gratuita. 

Contra cost: servicii medicale la cerere, telefon, fax,internet, spalatorie si curatatorie.

Piscina exterioara si mici piscine interioare. Contra cost: baia turceasca, sauna, masajul, tenisul de masa, biliardul, sporturile nautice.

Facilitati camera

Toate camerele au pat ortopedic, baie proprie cu cada, dus, balcon, uscator de par, sistem "split"de aer conditionat, mini bar (contra cost), seif (contra cost), gresie, TV prin satelit si canale de muzica, conexiune internet Wi-Fi.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )
Acces internet