Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Lido este un hotel tip boutique, ce ofera confortul si facilitatile specifice unui hotel modern, dar si ospitalitate greceasca.Facilitati camere
Pat matrimonial sau paturi twin, minibar, aer condiționat, seif, internet WiFi, uscător de păr, TV, telefon, baie cu cadă sau duș, balcon.

Facilitati hotel
Restaurant, terasă în aer liber, WiFi în spațiile publice, piscină interioară, care în timpul verii este transformată în piscină în aer liber, parcare (locuri limitate). Există parcare publică gratuită în apropiere.

Localizare
Hotelul este situat în Limenas în zona centrală a stațiunii, la 500m de plaja publică. La nici 3 minute de hotel se află zona comercială(bazarul), un parc de distracții pentru copii (Luna Park) și portul vechi ce este plin de ambarcațiuni tradiționale ale pescarilor. Lido este un hotel micuț și elegant ce oferă camere spațioase, aranjate cu gust, ideale pentru cupluri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie