Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Tia Maria din Sunny Beach ofera servicii de calitate tuturor oaspetilor, fiind clasificat la 3 stele. In vecinatatea hotelului se gasesc cluburi, baruri, puburi si un supermarket. Hotelul a fost complet renovat in 2013.

Descriere:

Hotelul Tia Maria din Sunny Beach ofera servicii de calitate tuturor oaspetilor, fiind clasificat la 3 stele. In vecinatatea hotelului se gasesc cluburi, baruri, puburi si un supermarket. Hotelul a fost complet renovat in anul 2014.

Localizare :

Hotel Tia Maria se afla situat la 250 de metri de plaja si 150 de metri de centrul statiunii.

Website:

https://tiamaria.bg/

Facilitati hotel:

Hotel Tia Maria dispune de receptie, zona de lobby, casa de schimb valutar, seif la receptie, restaurant principal, 2 baruri, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, loc de joaca pentru copii, fitness, tenis de masa, sah, biliard, sala de conferinte, Wi-Fi in tot hotelul, paracare, garaj.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus/cada, uscator pentru par, cosmetice de baie, aer conditionat centralizat, TV LCD, telefon, mini frigider, Wi-Fi (gratuit), balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie